Skip to content

Over onze bloggers

Sven Groeneveld

Sven Groeneveld is consultant bij Adidas Tennis Global Sports Marketing sinds Januari 2006. Daarnaast is hij directeur van Independent Development Consultancy en van Orange Coach, een internationaal recruitment bureau voor tennis professionals.

Op dit moment traint hij onder andere toptennissers Fernando Verdasco en Caroline Wozniacki. In zijn blog neemt hij ons mee achter de schermen van de ATP en WTA Tour.

orangecoach.com
10balls.com
tenniscentrumamsterdam.nl

Maikel Scheffers

Ik ben Maikel Scheffers en ben sinds mijn elfde actief in het rolstoeltennis. Ik ben geboren met een open ruggetje (spina bifida) en zit zodoende in een rolstoel. Op het moment train ik 5 dagen in de week samen met mijn coach Aad zwaan. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om jullie via mijn blog meer kennis te laten maken met het rolstoeltennis.

TennisDirect ondersteunt mij hier op een belangrijke manier in! Nederland presteert al jaren in de wereldtop, alleen wordt daar helaas niet altijd aandacht aan besteedt. Zelf heb ik in 2008 een bronzen medaille gewonnen op de paralympics in Beijing en heb ik afgelopen jaar zowel de singel als dubbelmasters gewonnen. Als je het leuk vindt, neem dan eens een kijkje op mijn website: www.maikelscheffers.nl Of blijf mijn blogs volgen!

Floris Minnaert

Floris Minnaert is als fysieke trainer verbonden aan adidas. Zo heeft hij o.a. gewerkt met talenten als Laura Robson, Marina Erakovic en Raluca Olaru. Als assistent trainer van Gill Reyes (oud fysieke coach van Andre Agassi) werkte Floris in Las Vegas met adidas toppers als Caroline Wozniacki en Fernando Verdasco.

Op dit moment werkt hij met de Roemeense Sorana Cirstea. In zijn blog zal hij regelmatig verschillende aspecten van het tennisspel behandelen op het gebied van fysiek en conditie.

Mats Merkel

Ik ben sinds augustus 2007 in dienst bij Adidas Sport marketing waarvoor ik werk bij het Adidas Development Program. In dit programma assisteer ik Sven Groeneveld, Darren Cahill en Gil Reyes. Ik heb de laatste jaren zeer veel geleerd van deze ervaren coaches/trainers.

Ook werk ik binnen het programma zowel op als naast de baan samen met bijvoorbeeld Verdasco, Gonzalez, De Bakker, Wozniacki, Cirstea en meer.

Naast dit alles heb ik nog een belangrijke taak. Ik werk zeer nauw samen met de productie teams om er zo voor te zorgen dat er nieuwe producten worden ontwikkeld met de wensen van de spelers. Ook help ik bij de distributie van alle kleding zodat de spelers rondom de toernooien op tijd de nieuwe collecties ontvangen.

Michael Haverkamp

“Ik ben medewerker bij TennisDirect en verantwoordelijk voor alle teksten op de website van TennisDirect. In dit blog zal ik vooral nieuwe producten uit ons assortiment bespreken. Ook zal ik onze lezers regelmatig een kijkje achter de schermen geven bij TennisDirect.”

Erwin van den Heuvel

“Ik ben medewerker bij TennisDirect en verantwoordelijk voor het assortiment en de inkoop daarvan. Dit houdt onder andere in dat ik nauw contact heb met alle grote leveranciers op de tennismarkt, om samen tot een mooi productaanbod te komen.

Ik zal dit blog vooral gebruiken om nieuwe producten te bespreken, maar ook om lezers een kijkje achter de schermen te geven bij TennisDirect.”

Advertenties
%d bloggers liken dit: