Skip to content

Dag 8 BNP PARIBAS Open, Indian Wells

13 maart 2013

Dag 8 BNP PARIBAS Open, Indian Wells

indian wellshardlopen
Tegen het einde van de dag hadden we een geweldige dag  achter de rug met Caroline die wist te winnen van Petrova waardoor ze nu op donderdag een kans krijgt om tegen Azarenka te spelen.

Toen ik het park ging verlaten rond 11 uur ’s avonds zag ik dingen die de meeste fans niet zien. De enorme zorg die wordt genomen om de trainingsbanen en wedstrijdbanen constant speelklaar te houden gedurende het hele toernooi! Geen enkele steen zal worden overgeslagen bij het klaarmaken van de banen voor de spelers hier in Indian Wells. De banen worden de met een hoge drukspuit schoongespoten. Dit doen ze op iedere baan! Mijn complimenten voor het personeel dat de banen onderhoudt!

schoonmaken banen

Naast het tennis is er een leuke man die hier rondhangt op het tennispark. Hij heeft inmiddels al gevoetbald met Novak Djokovic en slaat een balletje met de lokale tennissers. Geweldig om hem hier te hebben, hij brengt vers bloed in het tennis en we vinden het geweldig! “ RedFoo in the house” (of in dit geval, Redfoo op het tennispark!)

RedFoovoetbal djokovic

Groet Sven!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: