Skip to content

Dag 4 BNP PARIBAS OPEN

11 maart 2013

Dag 4 BNP PARIBAS OPEN

Deze keer een iets korter verslag  van de dag omdat ik erg moe ben na een lange dag op de tennisbanen. Het positieve is dat het wel weer een geweldige dag vol tennis was zonder problemen vanwege het voorspelde slechte weer.

Uiteindelijk was het wel koud maar is er alleen ’s ochtends vroeg wat regen gevallen en verder niet. Toen wij ’s ochtends om 8:45 aankwamen waren wel alle trainingen tot 10:00 afgelast vanwege de banen die door de vele regen die ’s nachts was gevallen nog nat waren.

De mensen die bij het trainingsbanen werken hebben allemaal bekende gezichten en werken hier al zolang als ik hier kom. Zij regelen dit zonder  enige zorgen. Hun uitdaging is om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is en dat er een indrukwekkende beveiliger bij de trainingen aanwezig is.

Ik was aanwezig bij de training van Caroline Wozniacki waar zij een cadeau’tje kreeg(zie foto’s) dat haar geluk zal moeten brengen dit toernooi. Zij kreeg dit presentje omdat zij altijd erg vriendelijk is geweest.

De blog van vandaag is dus bestemd als dank voor de mensen die bij de trainingsbanen van het BNP PARIBAS OPEN ieder jaar opnieuw dit goede werk verrichten.

Vier Adidas spelers zullen tegen elkaar spelen in 2 verschillende wedstrijden. Maria Kirilenko zal spelen tegen Christina Mchale(beiden program players) . Sorana Cirstea(program player) zal spelen tegen Anabel Medina Garrigues. Vanwege een protocol in ons programma zullen wij niet coachen tegen spelers die de strepen dragen.

Morgen zal Daniela het opnemen tegen Vika en zal Caroline het opnemen tegen Cornet, wat betekent dat wij weer in de hoek zullen zitten om te supporteren.

Groet Sven

Caroline Wozniacki gift 2 Caroline Wozniacki gift

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: