Skip to content

Mijn laatste dag op de Australian Open

23 januari 2013

Sven GroeneveldDe tweede week van een Grand Slam toernooi is de week waar iedereen binnen het professionele tennis naar toe wil! De atmosfeer rond de spelers is heel anders omdat zo’n 80% van de spelers, coaches en gasten zijn weg. De kleedkamers zijn rustig en je hebt wat meer tijd om bij te praten met bekende gezichten die je over de laatste 22 jaar hebt ontmoet.

Maikel Scheffers

De tweede week betekent ook dat het toernooi bij de junioren en het rolstoeltennis gaat beginnen! Met beide heb ik goede connecties. Na het werken met de meest dominante speelster in de wereld, Esther Vergeer en als ITF rolstoeltennis ambassadeur, steun ik de spelers en het Victoria Azarenkarolstoeltennis van harte! Helaas verloor Maikel Scheffers vandaag in drie zware sets van de nummer 1 geplaatst Shingo Kunieda uit Japan.

Tijdens het juniorentoernooi zien we altijd veel nieuwe gezichten voorbij komen en het is altijd zeer interessant om de nieuwe gezichten voor de toekomst te zien spelen. Jullie zullen de dame op de foto links wel herkennen! Victoria Azarenka won de juniorentitel in 2005.

Sommigen van jullie zullen onderstaand filmpje wel gezien hebben. Vika had een kleine flirt met de camera achter de schermen. Bekijk het filmpje.

Sven @ Australian OpenNu daagt de camera Novak Djokovic uit om de interactie van Azarenka te overtreffen. Afwachten of de Serviër zich laat verleiden.

Helaas verloor Caroline Wozniacki haar vierde ronde wedstrijd, maar het was fantastisch om weer terug te zijn in haar entourage vanaf de start van het seizoen! Ik kijk er naar uit om meer tijd door te brengen met haar en haar team in de toekomst!

Vandaag is mijn laatste dag op de Australian Open 2013 en ik kijk nu al weer uit naar de editie van 2014!

Groet Sven

Sven Groeneveld @ Australian Open

De avonturen van Sven Groeneveld op de internationale tennistour zijn ook te volgen via zijn Twitter account, volg hem via: http://twitter.com/tennis_sven

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: