Skip to content

Dag 3 op de Australian Open

16 januari 2013

Sven GroeneveldDag 3 op de Australian Open is onderweg en het is nog steeds erg druk op en rond de verschillende banen. Ik had een kleine pauze om dit blog te schrijven, voordat ik naar het park moet om de wedstrijd van Sorana Cirstea te bekijken vandaag.

De spelers lounge is heilige grond voor iedere tennisfan die een glimp wil opvangen van alles dat zich achter de schermen afspeelt tijdens een groot toernooi als de Australian Open. Hier in Australië worden we getrakteerd op live muziek en zijn de faciliteiten echt geweldig, zowel binnen als buiten.

Rond Melbourne Park zijn er ieder jaar weer vele verbeteringen, waar de kleine dingen het grote verschil maken! De zitplaatsen voor de spelers op de baan zijn echt flink verbeterd voor zowel de spelers als de fans. In plaats van steeds tegen de achterkant van een paraplu te moeten kijken, zijn de bankjes nu voorzien van inklapbare dakjes. Hierdoor kunnen de fans veel beter het spel volgen en zitten de spelers nog steeds prettig in de schaduw tijdens een kantwissel. Zie ook de foto’s onder deze blogpost.

Als je niet genoeg kunt krijgen van de Australian Open moet je zeker eens een kijkje nemen op de verschillende social media kanalen van de Australian Open. Het toernooi is volledig gefocused op het social media aspect. Bekijk de foto voor de verschillende officiële kanalen.

Gisteren was een goede dag voor ons, met overwinningen van zowel Caroline Wozniacki als Ayumi Morita. Beiden zijn door naar de tweede ronde. Vandaag vond ik mijn speciale plaats op de tribune. De coaches krijgen hier in Australië een speciale behandeling met eigen gereserveerde plaatsen.

Ben je ook tenniscoach en heb je ambities om te coachen op de internationale tour? Nu is je kans om je CV gratis te uploaden op www.orangecoach.com! Het nummer 1 platform voor de WTA en ATP Tour coaches.

Groet Sven

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: