Skip to content

2e editie OUATT NL – schrijf je nu in!

18 oktober 2012

Once Upon A Time Tennis, oftewel OUATT, is het grootste jeugdtoernooi van de wereld waar gespeeld wordt in de eigen leeftijdscategorie. OUATT is een magisch en uniek tennis toernooi voor jongens en meisjes van 10 tot 15 jaar per geboortejaar. Een toernooi waarin elke deelnemer met plezier gaat spelen en waarvan het doel is zichzelf te identificeren als de beste van zijn of haar leeftijd.

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, wordt er dit jaar voor de tweede maal in Nederland om de OUATT Masters Kids Cup gespeeld. Van 29 december t/m 6 januari 2013 wordt in Tennis Centrum Amsterdam gestreden voor een finaleplaats. De finalisten hebben het voorrecht om de finale in Ahoy Rotterdam te spelen tijdens het 40e ABN AMRO World Tennis Tournament. Bovendien mogen de finalisten Nederland vertegenwoordigen tijdens het internationale OUATT toernooi in Frankrijk.

Het is nu mogelijk om je weer in te schrijven voor dit leuke en prestigieuze evenement! Dat kan via toernooi.nl of via deze link. De weg naar Ahoy ligt open, dus schrijf je snel in en misschien speel jij straks wel de finale tijdens het ABN Amro WTT!

Voor meer informatie over OUATT kan je de officiële website van het jeugdtoernooi bezoeken via www.ouatt.nl.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: