Skip to content

TennisDirect aanwezig bij Vlaams ‘Feest van de Jeugd’

10 september 2012

TennisDirect is al drie jaar één van de officiële sponsors van de Vlaamse Tennis Vereniging VTV. Afgelopen weekend was Tennisclub Forest Hills in Wommelgem het decor voor het jaarlijkse ‘Feest van de Jeugd’ van de Vlaamse Tennisvereniging. Dat is een grootse tennishappening voor jong Vlaamse tennistalent. Het prachtige zomerweer zorgde op de mooie locatie voor een fantastische dag waar ook TennisDirect aanwezig was met een stand!

In de TennisDirect stand konden de bezoekers van het evenement meedoen aan een speciale prijsvraag waarmee ze kans maakten op fantastische prijzen. Een grote ballenton voor de stand was goed gevuld met tennisballen en bezoekers konden het precieze aantal ballen in de ton raden!

Een bijzonder lastige opgave bleek wel, want het juiste aantal werd niet geraden. Er zaten namelijk 306 ballen in de ton. Toch zaten de drie prijswinnaars bijzonder dicht in de buurt van het goede aantal tennisballen.

De winnaar van de 1e prijs was Alain de Rijcke uit Zingem. Hij gokte op 307 ballen en zat dus maar één bal naast het juiste aantal. Alain ging als winnaar naar huis met een prachtige bespanmachine! Voortaan kan hij dus zelf tennisrackets gaan bespannen! De 2e prijs was een tennisracket en een tennistas. Met 304 ballen ging deze prijs naar Bart Ceustermans uit Mol. De 3e prijs, een tennistas, ging met 303 ballen naar Wannes de Langhe uit Maarkedal. Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!

Ook Belgische toptennissers David Goffin, Ruben Bemelmans en Davis Cup coach Johan Van Herck brachten een bezoek aan het slotevenement van het tennisjaar en gingen graag op de foto met de vele jonge fans.

Op het programma in Wommelgem stond eveneens de eindronde van de Volvo Tour. De 8 beste jongens en meisjes van het klassement namen het in verschillende categorieën tegen elkaar op. De winnaar van elke categorie werd de nieuwe Vlaamse kampioen en traden zo in de voetsporen van grote namen als Kim Clijsters en Xavier Malisse.

Dat het Feest van de Jeugd meer is dan de apotheose van de Masters van de Volvo Tour werd al snel duidelijk. Zowel op als naast de baan zette de VTV de tennissport goed in de kijker. Met workshops voor ouders en coaches, Kinder Masters, Lotto Fair Play, veel randactiviteiten, rolstoeltennis en natuurlijk alle finales in het kader van de Vlaamse titel was de dag in Wommelgem voor iedereen een bijzonder groot succes!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: