Skip to content

Maikel Scheffers door naar derde ronde op Paralympics

3 september 2012

Op de Paralympische Spelen is rolstoeltennisser Maikel Scheffers doorgedrongen tot de derde ronde. De als derde geplaatste Brabantse tennisser komt daarin uit tegen de Fransman Catanneo.

In de eerste ronde nam Scheffers het op tegen de Pool Kruszelnicki. Na een gelijk opgaand begin in de eerste set was het de Nederlander die een tempo hoger ging spelen. De Pool had hier geen antwoord meer op waardoor Scheffers met 6-3 6-1 won. Gisteren trad hij aan tegen de uit Nigeria afkomstige Yusuf. Vanaf het eerste punt liet Scheffers er geen gras over groeien en liet zijn tegenstander kansloos. Overtuigend nam hij na twee sets, 6-2 6-1, de felicitaties in ontvangst.

In de derde ronde zal de Nederlander het zwaarder gaan krijgen. Hij neemt het dan op tegen de Fransman Cattanneo. De wedstrijd wordt vandaag gespeeld op dinsdag met als inzet een plek in de kwartfinale. Vandaag, maandag 3 september, zal Scheffers met zijn dubbelmaatje Tom Egberink op de baan verschijnen voor hun herendubbel tegen een Japans koppel.

De avonturen van Maikel Scheffers op de Paralympische Spelen zijn ook te volgen via zijn Twitter account, volg hem via: http://twitter.com/maikelscheffers

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: