Skip to content

Wimbledon The Lawn Tennis Championships 2012

25 juni 2012

Op Wimbledon gaat vandaag weer een van de grootste, dan wel niet het grootste toernooi van het het jaar beginnen. Dit jaar extra speciaal vanwege de Olympische navolging over 4 weken. Het heilige gras van Wimbledon ligt er weer prachtig bij dit jaar. Op zaterdag mochten de main draw spelers ‘n uur gebruik maken van de officiële speelbanen. Ook Nastia mocht op baan 6 het gras even voelen. Traditie getrouw moest iedereen helemaal in het wit op de baan verschijnen.

Meanwhile wordt er volop getraind op het Aorangi Park. De afgelopen dagen is het komen en gaan van buien, dus iedereen probeert zoveel mogelijk punten te spelen op het gras voordat het toernooi begint. Ook gisteren was het weer erg dreigend boven Wimbledon wat mooie plaatjes opleverde. Hieronder zie je Nastia serveren op Aorangi Park.

Tijdens het lopen naar de kleedkamers liep ik langs de ‘Hall of Fame’. Alle namen van de gentlemen’s en ladies singles kampioenen sinds 1877 voor de mannen en sinds 1884 voor de vrouwen staan erop. Op deze foto die ik maakte met m’n iPhone zag ik dat bij de mannen 1 naam was weggevallen. 1996? Misschien weten jullie nog wie er toen won?

1ste ronde
Dinsdag speelt Nastia tegen Sophia Arvidsson. Een lastige 1ste ronde, maar als Nastia speelt zoals ze de afgelopen week speelde in Eastbourne geen onmogelijke opgave. In Eastbourne bereikte Nastia de kwartfinale. Morgen weten we of ze de goeie lijn kan doorzetten hier op Wimbledon.

Ik wens jullie wederom veel kijk plezier de komende 2 weken.

Cheers,
Floris

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: