Skip to content

Drukke en mooie dagen op Roland Garros

30 mei 2012

Beste tennisvrienden,

Ook de derde dag van het hoofdtoernooi zit er weer op. Het blijft grappig zo’n zondagstart, maar het publiek vind het geweldig! Elke dag tot nu was er een uitverkocht huis. Het weer is fantastisch tot nu toe en daardoor kunnen we wel wat verrassingen verwachten doordat de bal een stuk sneller over de baan gaat en de banen een stuk harder en sneller worden.

Ondanks het mooie weer moeten de spelers elke dag een warming-up doen, of op de indoorbanen of in het fitness centrum van het nationale trainingscentrum van de Franse tennisbond. Dit nationale trainingscentrum bevindt zich op Roland Garros (goed verstopt voor de toeschouwers).

De beste manier om niets te missen van Roland Garros is de radio aan te zetten en @radio_RG volgen op Twitter. Of ga naar de site van het toernooi, www.rolandgarros.com waar je de radio ook kunt beluisteren.

Li Na had een perfecte start van het toernooi in haar openingswedstrijd tegen een van onze adidas dames Sorana Cirstea op Centre Court maandag. De aanmoedigingen uit de presidentiële boxen waren groot samen met het eerste Chinese billboard op Court Phillipe Chartier.

Gisteren was een fantastische dag voor ons doordat Anastasia Pavlyechenkova (speelster Floris Minnaert), Ayumi Morita en Caroline Wozniacki hun wedstrijden wonnen. Helaas verloren we Sorana Cirstea en Laura Robson door hun verloren wedstrijden in de eerste ronde.

De laatste wedstrijd van de dag werd intensief gevolgd door alle ballenjongens en ballenmeisjes. Allemaal wilden ze zien hoe hun Franse landgenote Razzano voor een gigantische stunt zorgde door Serena Williams in drie sets te verslaan!

Vandaag was een dag van voorbereidingen en organisatie om helemaal klaar te zijn voor de komende dagen! De afgelopen twee dagen werd ik vergezeld door een vertegenwoordiger van mijn snarensponsor Toalson waarmee we samen verschillende meetings hadden met potentiële kandidaten die met de snaren van Toalson willen gaan spelen.

Morgen weer een drukke dag!

Groet Sven

De avonturen van Sven Groeneveld op de internationale tennistour zijn ook te volgen via zijn Twitter account, volg hem via: http://twitter.com/sven10s

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: