Skip to content

Rome dag 7

18 mei 2012

De laatste dag van ons verblijf in Rome is aangekomen. Deze hebben we wel goed afgesloten met 2 pittige trainingen. Na haar vrije dag van gisteren was het vandaag weer hard werken voor Nastia. En hard gewerkt heeft ze!

Om 7:45 zaten we bij het ontbijt om onze dag te bespreken. Haar moeder is in de ochtend vertrokken naar Moskou en komt weer terug tijdens Roland Garros. Om 8:30 gingen we richting de baan om ons voor te bereiden op de tennistraining samen met Darren. Na 1,5 uur sprinten, glijden en links rechts bewegen en wat serveren zijn we naar de gym gegaan om aan haar balans en core te werken. Met gebruik van een matje, een stability ball en een tube waren we ook hier al snel een uur verder. Kapot was ze! Met nog 4 dagen te gaan voor haar 1ste wedstrijd in Brussel is dit een uitstekend gevoel.

Na de lunch was het rusten in de kamer, want om 16:30 stond er nog een training gepland met mij op de baan. Ook tijdens deze training werd er weer hard gewerkt. Deze keer sprint training, 1ste stap voorwaarts/zijwaarts en het glijden naar de bal. Iedere dag gaat het beter en dat voelt ze zelf ook. De bewustwording bij Nastia van haar ontwikkeling vind ik belangrijk om nog meer vertrouwen bij haar te krijgen. ‘Babysteps’ zoals ze zelf zegt. Na deze training van 1,5 uur heb ik haar wederom een compliment gegeven voor haar enorme werklust.

Na wat stretchen en napraten was het alweer 18:30. Bij het avondeten merk je dat het al veel rustiger is in het hotel. Iedereen is letterlijk en figuurlijk weer gevlogen. Wij vertrekken in de ochtend naar Brussel, de volgende stop en tevens laatste voor Parijs.

We gaan er weer voor!!

Arrividerci!!

Tot de volgende keer.

Floris

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: