Skip to content

Rome dag 6

18 mei 2012

De zesde dag in Rome was een rustdag. Even de gedachten ordenen. We begonnen om 8:41 met een ‘run’ richting het park bij het hotel. Villa Doria Pamphilj is een groot en mooi park waar we prima konden lopen. Omdat Nastia haar volgende wedstrijd pas weer op maandag speelt besloot ik om haar een beetje aan te pakken en heuvel sprintjes met haar te doen. Met behulp van een hartslagmeter zorg ik ervoor dat de hartslag niet te hoog is, maar ook niet te laag. De afstand van de heuvel sprintjes was ongeveer 60 meter. Na 10 herhalingen zijn we weer rustig naar het hotel gerend. Een prima begin van een vrije dag!

In de middag besloten we de stad in te gaan. Nastia had haar zinnen gezet op een tentoonstelling van Salvador Dali in het Vittoriano museum. Het was leuke en interessante tentoonstelling van zijn werk.

Wat een getalenteerd kunstenaar. De man met verschillende gezichten, wat tot uiting kwam in zijn werk. Daarna zijn we nog langs het Forum Romanum (centrum in de glorie dagen van het Romeinse Rijk) naar de Fontana di Trevi gelopen. Hier deed Nastia nog een wens door een munt over haar schouder in de fontein te gooien. De mythe wil dat je dan ooit weer terug zal keren in Rome. Deze mythe is trouwens goed voor een jaarlijkse opbrengst van ongeveer €700.000,- !!!

Na deze rustdag staan er weer 2 trainingen gepland. In de ochtend hebben we een ‘movement’ sessie gepland op de baan. En in het einde van de middag zullen we op de site een training afwerken met Darren. Hiervoor zal ik samen met Darren de wedstrijd van Andy Murray gaan bekijken tegen Richard Gasquet. Een mooie dag in het vooruitzicht dus. Tot snel.

Arrivederci!

Floris

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: