Skip to content

Rome dag 3

15 mei 2012

Dag 3 is aangebroken en het is de laatste dag voordat het toernooi gaat beginnen. Nastia speelt morgen de tweede partij na 11:00. De training van vandaag met Kerber ging goed en Nastia heeft het uur optimaal benut.

De planning ziet er morgen als volgt uit:

7:30 – Breakfast
8:15 – Transport to the site
9:30-10:00 – Pre Practice Preperation
10:00-10:30 – Warm up on court with Peng
11:00 – Lunch
±13:00 – Match

Om 9:00 breng ik nog 2 rackets naar de bespanservice. Nastia vind het prettig als haar rackets net bespannen zijn voordat ze de baan op gaat. Dit moet goed worden gepland en hier in Rome moet je het voor de zekerheid drie keer checken dat het ook zo gebeurd. Zoals ik jullie al vertelde is mijn Italiaans niet goed genoeg en is het Engels soms verwarrend voor de Italianen.

Sinds vorige week gebruikt Nastia de ERT 300 om de Dynamic Tension te meten van ieder racket. Zo weet ze welk racket het hardst is gespannen en welke het minst hard. Tijdens de wedstrijd kan ze dan niet voor verrassingen komen te staan en weet ze welk racket ze moet gebruiken. De weersomstandigheden spelen hierbij ook een rol. Als het warm is zal de bespanning sneller teruglopen. We moeten ons hier dus op voorbereiden. De weersvoorspelling van morgen: 21 graden met bewolking. De afgelopen dagen is het juist warmer geweest (30 graden in de middaguren) dus het is goed om deze informatie te hebben. Wij zijn klaar voor de strijd van morgen!

Arrividerci!

Floris

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: