Skip to content

Rome dag 2

15 mei 2012

Vandaag was het weer een warme dag. Er stonden 2 tennistrainingen op de planning. Vandaag alleen bij het hotel omdat bijna alles vol is op de site. Het kwalificatie toernooi is ook begonnen dus zijn er veel minder banen beschikbaar. Overigens won Robin Haase zijn 1ste ronde in de kwalificaties met 6-4 7-6(9) van Stakhovsky.

In de ochtend zijn we iets langer doorgegaan met Darren. De puntjes moeten nu op de ‘i’ worden gezet. Vandaag is de draw bekend gemaakt en Nastia speelt de eerste ronde tegen de linkshandige Ksenia Pervak. Om ons hier op voor te bereiden staat er morgen maar 1 training gepland met Angelique Kerber op de tournament site. Zij staat erg goed te spelen de laatste tijd en ze is ook nog eens linkshandig.

In de avond is Nastia uitgenodigd om mee te doen aan het ‘Super Tennis Record Roma’. Een event waarbij iedereen van het publiek mee mag doen. Er worden twee rijen gemaakt aan weerszijden en iedereen mag de bal ’n keer slaan en weer achteraan sluiten. De bal moet in het spel blijven en er wordt geteld hoe vaak er over wordt geslagen. Als de bal fout wordt geslagen wordt er weer opnieuw begonnen met tellen. Ik moet de uitslag nog zien te achterhalen.

Meerdere WTA, maar ook ATP spelers deden hier aan mee. Goed voor het toernooi en mooi voor al die mensen die even tussen de ‘goden’ stonden te tennissen. De baan wordt namelijk ook letterlijk omringd door prachtige beelden uit de Romeinse tijd.

Arrividerci!!

Floris

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: