Skip to content

Het blauwe gravel van Madrid

10 mei 2012

Op bovenstaande foto Anastasia Pavlyuchenkova na haar warming-up samen met Mats Merkel van adidas en haar fysieke trainer Floris Minnaert op het Centre Court hier in Madrid! Er zijn veel gemengde gevoelens bij de spelers hier over het blauwe gravel. De organisatie heeft hard gewerkt aan de banen om een topbaan aan te bieden die de spelers kunnen verwachten van een groot toernooi. Voeg blauw toe aan de baan en je hebt een grote controverse!

In plaats van te klagen is mijn mening dat we de vraag moeten stellen hoe we kunnen helpen om de tennissport te verbeteren om te kunnen blijven concurreren met de andere grote sporten op een wereldwijde schaal. Ik geloof dat toernooi organisator Ion Tiriac ons een groot plezier doet door het hebben van het innovatieve talent en de baan blauw te maken! Wij als tennissers zouden dat moeten toejuichen en niet klagen. We moeten innovatie steunen en helpen om de speelbaarheid van de baan te verbeteren hier in Madrid!

De avonturen van Sven Groeneveld op de internationale tennistour zijn ook te volgen via zijn Twitter account, volg hem via: http://twitter.com/sven10s

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: