Skip to content

Toalson en OrangeCoach kondigen partnerschap aan

29 maart 2012

OrangeCoach is erg trots om een nieuw partnerschap met Toalson, een snaren fabrikant uit Japan, aan te kondigen. Sven Groeneveld, directeur van OrangeCoach, onderstreepte het belang van het partnerschap. “De ontwikkeling van ons online tennis coaches netwerk is één van onze belangrijkste prioriteiten als merk. Sinds we van start zijn gegaan in 2007, heeft OrangeCoach vele coaches en werkgevers geholpen met elkaar in contact te brengen. In het licht van de uitbreiding van ons aanbod aan onze leden coaches zijn we bijzonder blij met deze duurzame samenwerking.”

President Shinya Tani van Toalson over de samenwerking: “Bij het uitbreiden van onze activiteit wereldwijd kan OrangeCoach ons goed helpen om de bekendheid van Toalson wereldwijd te verbeteren door middel van hun creatieve tennis aanpak.”

OrangeCoach verbindt professionele en internationale tenniscoaches van alle niveaus met kwaliteit tenniswerkgevers over de gehele wereld. Het online platform biedt ook carrière middelen en collectieve voordelen, speciaal ontworpen voor tennis professionals. Voor meer informatie over OrangeCoach kunt u terecht op hun website, http://www.orangecoach.com.

Toalson is producent van hoge kwaliteit tennis, squash, badminton snaren en grips. Het Japanse merk heeft al meer dan 55 jaar ervaring met het exporteren van hun hoogwaardige producten vanuit Japan naar alle uithoeken van de wereld. Meer informatie over Toalson kunt u vinden op de website van het merk, http://www.toalson.co.jp.

Uiteraard kunt u voor de snaren en grips van Toalson ook terecht in de online shop van TennisDirect.

De avonturen van Sven Groeneveld op de internationale tennistour zijn ook te volgen via zijn Twitter account, volg hem via: http://twitter.com/sven10s

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: