Skip to content

Opbouw TennisDirect stand ABN Amro WTT in volle gang

9 februari 2012

Vanaf aanstaande maandag 13 februari start in Ahoy Rotterdam het ABN Amro World Tennis Tournament. Grote publiekstrekker is uiteraard 16-voudig Grand Slam winnaar Roger Federer. Ook andere wereldtoppers als Tomas Berdych, Juan Martin del Potro en Nederlanders Robin Haase en Thiemo de Bakker zullen in Rotterdam te bewonderen zijn. Zoals we in een eerdere blogpost al meldden, is ook TennisDirect aanwezig als officiële partner van het toernooi!

Op dit moment zijn de laatste voorbereidingen in Ahoy in volle gang. Ook de TennisDirect stand is volop in opbouw. Hieronder in de foto gallery kunt u alvast een voorproefje zien van de TennisDirect stands in opbouw. TennisDirect zal tijdens het toernooi de volledige inrichting van het sportgedeelte binnen het Tennis Plaza verzorgen. Het Tennis Plaza is hèt trefpunt voor tennissers en tennisliefhebbers, die zich rondom de wedstrijden in het ‘tennisdorp’ in Ahoy kunnen laten informeren over de laatste ontwikkelen binnen hun sport.

Houdt ons blog de komende week goed in de gaten voor de laatste informatie over TennisDirect op het ABN Amro World Tennis Tournament. Ook via onze Facebook– en Twitter pagina kunt u ons volgen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze TennisDirect stand in het Tennis Plaza in Ahoy.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: