Skip to content

Droom komt uit voor Sven Groeneveld

9 december 2011

Once Upon A Time Tennis, oftewel OUATT, is het grootste jeugdtoernooi van de wereld waar gespeeld wordt in de eigen leeftijdscategorie. OUATT is een magisch en uniek tennis toernooi voor jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar per geboortejaar. Een toernooi waarin elke deelnemer met plezier gaat spelen en waarvan het doel is zichzelf te identificeren als de beste van zijn of haar leeftijd.

Voor het eerst wordt er in Nederland om de OUATT Masters Kids Cup gespeeld. Van 2 t/m 8 januari 2012 wordt in Tennis Centrum Amsterdam gestreden voor een finaleplaats. De finalisten hebben het geluk om de finale in Ahoy Rotterdam te spelen tijdens het 39e ABN AMRO World Tennis Tournament.

“Dat het ABN AMRO World Tennis Tournament de finales heeft geadopteerd, is nooit eerder gebeurd in ‘tennisland’ en geeft aan hoe die organisatie – tevens met het binnenhalen van het rolstoeltennis – tennis in bredere belangstelling wil brengen. Ons doel is om komend jaar in elke provincie een OUATT-toernooi te organiseren. Nederlandse verenigingen en tennisleraren kunnen dat initiatief nemen (www.ouatt.nl).

Voor mij komt een droom uit met deze realisatie. Ik kreeg ooit mijn eerste racket van mijn vader tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament en het is geweldig dat ik daar nu de finales mag onderbrengen”, aldus initiator en organisator Sven Groeneveld.

Voor meer informatie over de OUATT kunt u de officiële website van het jeugdtoernooi bezoeken via www.ouatt.nl. Of lees het artikel dat verscheen op de website van Telesport, via deze link.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: