Skip to content

The perfect match: Björn loves John

4 november 2011

De grootste rivaliteit in sport ooit was misschien wel de strijd tussen Björn Borg en John McEnroe. Wie herinnert zich die beroemde tie-break op Wimbledon niet? Of al die andere onvergetelijke momenten op de baan die de twee samen meemaakten. Deze twee sporticonen hebben nu de krachten gebundeld door de lancering van een Limited Edtion ondergoed collectie, genaamd Björn loves John. Deze is nu verkrijgbaar bij TennisDirect!

De unieke samenwerking is begin augustus gelanceerd. Het ondergoed is geproduceerd in een beperkte oplage en zal alleen beschikbaar zijn voor een korte periode. De collectie bestaat uit vier verschillende stijlen van ondergoed. Twee zijn door Björn Borg ontworpen en de andere twee persoonlijk door John McEnroe. Dat beide heren dit heel serieus namen is wel te zien aan onderstaande foto’s waar ze trots met hun ontwerpen poseren.

Inspiratie voor deze unieke collectie was de gouden tennisperiode van beiden heren en heeft een luchtje van de jaren ’80, het tijdperk waarin de inmiddels klassieke Wimbledon finales tussen de twee rivalen plaatsvonden. Kenmerkend aan de ondergoed collectie van merk Björn Borg is uiteraard de naam van de Zweedse oud-tenniser op de tailleband.

Speciaal voor dit project zal voor de eerste keer ooit een andere naam dan Björn Borg getoond worden op de tailleband van het ondergoed. De ontwerpen van McEnroe bevatten namelijk een speciale tailleband met zijn eigen naam erop. Een deel van de opbrengst van de Björn loves John limited editon zal ten goede komen aan de John en Patty McEnroe Foundation.

De stichting is opgericht door John McEnroe en is opgericht om subsidies en toezeggingen te verspreiden aan een breed scala van charitatieve organisaties. Hij is ook zeer betrokken bij een aantal jeugdtennis en kinderen-georiënteerde stichtingen.

Alle vier de modellen zijn verkrijgbaar in de online shop van TennisDirect. Bekijk snel de vernieuwde website en scoor deze zeer bijzondere boxershorts!

Verticaal tennissen
Om de nieuwe ondergoed-lijn te promoten speelden twee mannen uitgedost als Björn Borg en John McEnroe onlangs een potje tennis samen. Niet op een tennisbaan, maar verticaal tegen een flatgebouw in hartje Stockholm. Het leverde onderstaande beelden op:

Bestel de Björn loves John boxershorts van Björn Borg voordelig en risicoloos bij TennisDirect! Is de bestelde maat niet goed of de pasvorm bevalt u niet, dan mag u de artikelen gratis retour sturen!

Voordelen TennisDirect:
– Niet goed, geld terug
– Snelle levering
– Kosteloos retourneren
– Uit voorraad leverbaar
– Breedste assortiment

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: