Skip to content

TennisDirect officiële partner ABN Amro World Tennis Tournament

23 september 2011

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat TennisDirect officiële partner van het ABN Amro World Tennis Tournament is geworden. Tijdens het Tennis meets business evenement gisteren in Ahoy Rotterdam heeft TennisDirect het contract ondertekend.

In het bijzijn van toernooidirecteur Richard Krajicek en Jolanda Jansen van Ahoy Rotterdam N.V., tekende Guido Koekkelkoren namens TennisDirect het contract. Op bovenstaande foto zijn zojuist de benodigde handtekeningen gezet voor de samenwerking.

TennisDirect zal tijdens het toernooi de volledige inrichting van het sportgedeelte binnen het Tennis Plaza verzorgen. Het Tennis Plaza is hèt trefpunt voor tennissers en tennisliefhebbers, die zich rondom de wedstrijden in het ‘tennisdorp’ in Ahoy kunnen laten informeren over de laatste ontwikkelen binnen hun sport. In Tennis Plaza zal een groot aantal tennismerken aanwezig zijn met een stand, waaronder adidas, Nike, Wilson, HEAD en Babolat. Vanzelfsprekend is TennisDirect ook zelf met een stand present. Het voor het publiek gratis toegankelijke tennisplein krijgt komend jaar een volledig vernieuwde en luxueuze uitstraling.

Het ABN Amro World Tennis Tournament wordt in 2012 voor de 39e keer gespeeld, van 13 t/m 19 febuari 2012. Grote blikvanger tijdens het ABN Amro World Tennis Tournament in 2012 is 16-voudig Grand Slam winnaar Roger Federer. Federer won in 2005 het toernooi in Rotterdam. Naast Federer is ook bekend gemaakt dat Robin Haase komend jaar zal deelnemen aan het toernooi. In de komende maanden wordt verder bekend gemaakt hoe de rest van het spelersveld eruit zal komen te zien.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: