Skip to content

Australian Open – Dag 13

30 januari 2011

Gisteravond hadden we een zeer mooie en spannende wedstrijd vanuit de player box van Andy Murray. Samen met Caroline Wozniacki (Ze wilde de wedstrijd zien om te leren en observeren na haar verliespartij) en Mats keken we naar de wedstrijd en zagen hoe het Andy drie uur kostte om Ferrer te verslaan.

Vandaag was ik wederom in de gelukkige situatie om wat slaap in te halen. Hiervan heb ik dankbaar gebruik gemaakt waarna ik met de heerlijke weer ben gaan hardlopen langs de Yara rivier.

Mats en ik zijn vervolgens naar het park gegaan voor de laatste training hier in Australië met Caroline. Zij zal vetrekken naar Israel om daar haar land te vertegenwoordigen in de Fed Cup. We besloten te gaan trainen op de indoorbaan om zo de training voor onszelf te houden.

Om 13.30 uur stond de warming up van Esther vergeer op het programma om haar op te warmen voor de finale partij die ze moest spelen tegen de locale favoriet Daniela di Roro. Maikel Scheffers was zo vriendelijk om haar op te warmen zodat ze de perfecte voorbereiding heeft om voor de achtste (!) keer de Australian Open te winnen.

Na de warming up ben ik direct naar de finale van de junioren meisjes gegaan om te kijken naar een van onze volgende generatie Adidas speelsters.Helaas verloor ze deze wedstrijd maar ze heeft laten zien hoe toegewijd en een echte vechter is.

Esther won haar finale met klinkende cijfers (6-0 6-0!) van de nummer twee van de wereld op de Margaret Court Arena. Na de wedstrijd had ze verschillende interviews (waaronder zelf een met CNN!) en zijn we beide uitgenodigd voor een live ochtend show op ABC Melbourne.

Vanavond hadden we een geweldig afscheidsdiner met Maria Kirilenko, Caroline Wozniacki , de ouders van beide dames en nog wat locale vrienden.

We vertrekken morgen en zien elkaar allemaal pas weer op Indian Wells.

Mats en ik zijn beide uitgenodigd in de box van Andy Murray tijdens de finale. Laten we hopen dat Andy zijn eerste Grand Slam kan pakken!!

Tot later. Sven

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: