Skip to content

Australian Open – Dag 6

22 januari 2011

Gisteravond hebben we erg genoten van een diner met Caroline Wozniacki en haar ouders waarna we een wandeling om ‘the crown’ hebben gemaakt. ‘The Crown’ is waar het hotel staat waar vele spelers verblijven en verder bestaat uit een casino, nachtclubs, restaurants en een bioscoop.

Na het diner wilde Mats een nieuwe zonnebril gaan kopen. Hij kreeg hierbij professioneel advies van Caroline. Hierdoor kocht niet alleen Mats maar uiteindelijk ook haar vader Peter een nieuwe zonnebril.

Na het diner moest ik direct terug naar het Hyatt (hotel) voor Sorana Cirstea. Zij keert alweer terug naar Europa. Ook Floris Minnaert en Darren Cahill waren erbij om zo met het team de volgende weken te bespreken.

Vanmorgen begon de dag om 7.30 uur met hardlopen langs de Yara rivier om de dag goed en fris te beginnen.

Van 10.00 tot 10.30 uur begonnen we met de warming up van Ayumi Morita met Mats op court 3. Op deze baan stond ze later ingedeeld voor haar partij tegen S. Peng.

Van 10.30 tot 12.00 uur hadden we training ingepland met Caroline op een indoorbaan. De reden hiervoor is, dat ze haar volgende wedstrijd zal spelen op een van de grote stadions die half overkapt zijn. Daarbij heb je op de indoorbaan meer ‘quality time’ dan wanneer je buiten traint met honderden toeschouwers en veel camera’s die op je gericht zijn. Dat kost nu eenmaal een hoop extra energie, zeker als het ook nog eens zo warm is als vandaag.

Ayumi had een zware wedstrijd vandaag en was erg dicht bij een overwinning. Helaas kon ze het bij een 3-3 in de derde set en 0-40 op de service van Peng niet afmaken en verloor deze set uiteindelijk met 6-3. Peng had aan het einde van de wedstrijd zelfs kramp dus als Ayumi iets meer games had kunnen spelen had ze de wedstrijd waarschijnlijk alsnog kunnen winnen.

Na de wedstrijd kreeg ik een sms van Caroline dat haar vierde ronde wedstrijd zal spelen in de Rod Laver Arena. Ze zal de wedstrijd spelen om 11.00 uur.

Ook kwam Sorana nog even gedag zeggen voordat ze weer vertrekt naar Europa. Toch wel een vreemd gevoel dat voor sommige Australië voor dit jaar alweer is afgelopen en het aftellen naar het volgende seizoen alweer is begonnen.

Ik kijk erg uit naar de dag van morgen! Sven.

Advertenties
One Comment leave one →
  1. Gracia Poot permalink
    22 januari 2011 13:44

    en hoe is het met jouw zonnebril….?.dat moet zeker onder auspiciën van iemand anders!x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: