Skip to content

Australian Open – Dag 3

19 januari 2011

Ik ben vandaag iets later dan jullie gewend zijn maar zoals jullie je kunnen voorstellen was het nogal een lange en drukke dag.

We begonnen vanmorgen om 9.00 uur met de warming up van Caroline Wozniacki, voor haar wedstrijd van 11.00 uur. Ze wilde graag een baan voor zichzelf om zich zo goed mogelijk voor te bereiden. We hadden verder een dubbelpartij van Sorana Cirstea op het programma staan. Zij speelt in de damesdubbel met Safarova. Beide coaches, Floris en Biljana, waren erg blij met de door hun gewonnen partij.

Vervolgens stond er een training op het programma met Maria Kirilenko die weer hersteld was van haar drie uur durende wedstrijd van gisteren. Zoals beloofd had ze een zout bad genomen wat het herstel erg bevorderd.

Caroline liet in haar wedstrijd tegen Vania King zien waarom ze de nummer 1 van de wereld is en gunde haar opponent slecht 1 (!) game. Haar statistieken waren dan ook zeer positief. Het viel vooral op dat ze ondanks haar zeer agressieve spel bijna geen onnodige fouten heeft geslagen. Op het einde van de wedstrijd serveerde ze ook nog eens top wat er voor zorgde dat het een erg goede tweede ronde partij was.

Op de terugweg had ik de beschikking over de achterbank waardoor ik relaxed terug kon naar het hotel, het Grand Hyatt. Vanaf dit hotel is het uitzicht op Melbourne Park echt fantastisch. Zeker op een dag als vandaag!

Sommige dagen hebben we geluk en kunnen we het park om 17.00 uur verlaten. Op zo een dag moet dan wel alles op z’n plaats valllen. Zo een dag was het vandaag!

Morgen zal het weer een drukke dag worden met Maria, Ayumi en Sorana die alle drie een enkelpartij op het programma hebben staan.

Ik wens jullie een goede dag en kijk uit naar de volgende dagen om mijn bevindingen van de Australian Open met jullie te delen!!

Sven

Advertenties
One Comment leave one →
  1. Gracia Poot permalink
    19 januari 2011 13:46

    GEFELICITEERD!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: