Skip to content

Melbourne 2011 – Dag 5

17 januari 2011

Gisteravond was het ronduit genieten tijdens het concert waarbij eigenlijk de zonsondergang al reden genoeg was om er te zijn! Net als het dinner met Mats en Peter trouwens.

Het is heerlijk zo de zondag voor de start van het toernooi. Bij de French Open (Roland Garros) start het toernooi altijd op zondag maar als je het mij vraagt vind ik het fijner om op de maandag te beginnen, omdat dit vanuit de traditie ook zo is. En dit soort tradities mogen wat mij betreft bewaard worden.

We zijn de dag begonnen met een ontbijt met het Adidas Development Team (Gil Reyes, Daren Cahill, Mats Merkel, Claus Marten, Tobyn Glyn en ikzelf) en Ian Thorpe. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Ian een grote zwemkampioen (Olympisch en wereldkampioen) en benutten we dit ontbijt om ideeën uit te wisselen en ons programma uit te leggen.

Om 10.00 uur hadden we de voorbereiding staan met Caroline Wozniacki om haar op te warmen cq voor te bereiden op haar wedstrijd tegen Gisele Dulko. Ze zal de tweede wedstrijd na 11.00 uur spelen op het Center Court.

We moesten ons na deze sessie terug haasten naar het hotel voor de Adidas spelers presentatie. Dit is een jaarlijks ritueel waar spelers, agenten, coaches en familie elkaar ontmoeten om te kijken naar het nieuwe seizoen en waar nieuwe plannen worden gepresenteerd. Ook krijgt de pers tijdens dit evenement tijd om de spelers te spreken. Aan het einde is er een goede lunch en kregen we nog even de kans een aantal mensen te spreken die we deze week nog niet hadden gezien.


Na dit alles zijn we allemaal verzameld in de distributie ruimte waar iedereen zijn of haar nieuwe kleding heeft ontvangen. Deze kleding houden we tot de French Open waar we weer een nieuwe collectie zullen ontvangen.

Hier terug naar de tennisbaan. Door met twee trainingssessies waarvan één met Sorana Cirstea en één met Ayumi Morita en Maria Kirilenko.

Vandaag was ook de laatste dag van de kwalificaties waar ik direct Arantxa Rus en Sania Mirza moet feliciteren met het behalen van het hoofdtoernooi. Ook Thomas Schoorel heeft het erg goed gedaan al verloor die wel in de laatste ronde tegen Adidas speler Grigor Dimitrov.

Het aftellen is begonnen! Tot morgen. Sven.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: