Skip to content

Melbourne 2011 – Dag 2

13 januari 2011

Goodmorning Melbourne! Mats en ik hebben ontbeten op de top van Melbourne. Een geweldig begin van de dag met zo een uitzicht. Het nadeel was dat we, terwijl we genoten van het heerlijke eten, ook zagen dat het er buiten weer slecht uit zag.

We zouden de dag om 11.00 beginnen op Albert Reserve met een training met Sorana Cirstea. Vanwege het weer besloten we al snel terug te gaan naar het andere park. Het was een raar beeld om 400 spelers inclusief staff te moeten zien wachten tot het zou stoppen met regenen. We adviseerde Sorana terug te gaan naar het hotel om energie te bewaren voor later op de dag.

Om 13.00 uur hadden we een training gepland staan met Caroline Wozniacki en Fernando Verdasco! Fernando had gevraagd of hij met Caroline kon trainen, omdat hij geen baan kon krijgen vanwege de grote drukte aan spelers. Vlak voor die training was Caroline uitgegleden op de loopband en liep hierbij een diepe snee op in haar kin. Sterk als ze is liet ze zich hiervoor behandelen om vervolgens gewoon te starten met de training. Deze was top!

Tussen alle sessies door vragen spellers tijd aan en delen ze hun trainingstijden aan voor de komende dagen. De regen gaat maar door wat direct het kwalificatietoernooi raakt. Het kwalificatietoernooi zou vandaag namelijk starten maar heeft nog niet één wedstrijd af kunnen maken!

De tweede sessie van vandaag met Caroline stond gepland op het Center Court (Rod Laver Arena) wat gelukkig door kon gaan, aangezien deze baan is voorzien van een schuifdak. Dit keer speelde ze met een andere speelster om nog wat extra punten te spelen na haar verlies in Sydney.

Sorana kwam terug van het hotel om binnen trainen. De Australian Open heft een extra van 6 indoor banen voor het geval van regen. Dat komt nu dus erg van pas! De sessie ging erg goed, ze hersteld gelukkig snel van haar blessure en zat vol energie, omdat ze terug was gegaan naar het hotel en plaats van te blijven hangen op het park totdat het droog werd.

Morgen wordt het zoals het er nu naar uit ziet wederom een dag vol regen. Ondanks dat hebben we een vol pragramma en komen Maria Kirilenko en Ayumi Morita ook aan. Het is nu zaak rustig, gefocust en gedisciplineerd te blijven werken, omdat er met dit soort omstandigheden genoeg dingen fout kunnen gaan.

Tot morgen! Sven

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: