Skip to content

Dag 8 – vertrek richting Melbourne

11 januari 2011

De dag begint vandaag vroeg met het pakken van onze bagage en is gelijk een mooi moment om even contact op te nemen met het thuis front. Tijdsverschillen zijn vaak lastig maar met een verschil van 10 uur is het goed te doen.

Gisteravond heb ik erg genoten van de beklimming van de brug. Mats en ik gingen om 20.00 uur de brug op en kwamen er pas om 23.00 uur af. Ik kan je dit absoluut aanraden mocht je hier een keer zijn, want de uitzichten zijn fenomenaal!

Caroline Wozniacki zou deze ochtend als eerste spelen om 11.00 uur maar toen we aan de slag wilde gooide de regen roet in het eten en moesten we een pauze inlassen. In plaats van de warming up op het Centre Court (dat volledig onder water stond) zijn we hierom uitgeweken naar een van de trainingsbanen.

Haar wedstrijd is uiteindelijk zeker 5 keer (!) stil gelegd vanwege regen waardoor het lastig was voor Caroline om een goed ritme te vinden. Ze verloor uiteindelijk met twee keer 6-3 van Cibulkova, degene die Maria (Kirilenko) met dezelfde cijfers had verslagen.

Omdat de uiteindelijk onder niveau was, hebben we besloten om de dag te eindigen met een extra trainingssessie o het hoofd ‘leeg’ te maken en de dag af te sluiten met een goed gevoel.

Hierdoor kunnen Mats en ik niet al om 22.00 uur vertrekken met onze vlucht maar een vlucht later om 23.30 om ons voor te gaan bereiden op het eerste Grand Slam van het jaar!!

Sydney to volgend jaar en Melbourne here we come!

Tot morgen, Sven.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: