Skip to content

Halle – Dag 2

9 juni 2010

Gisteren was een trainingsdag, omdat Thiemo niet hoefde te spelen.

Om 9.30 uur zijn we gaan ontbijten waarna we wat hebben gerelaxt.

Van 12.15 tot 13.45 uur zijn we naar de fitnessruimte gegaan waar we verschillende oefeningen hebben gedaan. Zo zijn we aan het werk geweest met een medicijnbal (een zeer grote, soort skippybal), hebben we wat flexibiliteitoefeningen gedaan en hebben we wederom gewerkt met tubings.

Om 14.00 uur heft Thiemo een uur lang met Chardy op de baan gestaan. Eerst wat warm geslagen en later nog wat punten gespeeld.

Na de training begon het heel erg hard te regenen. De meeste mensen zijn hierdoor direct naar het Centre Court gegaan (die kan overdekt worden) of zijn naar een speciale tent gegaan. Deze overdekte tent is voorzien van tafels en lange banken en er is een podium waar bandjes optreden. In de tent is het vooral eten van de echte Duitse grote krakelingen en witbier.

Om 19.00 uur werd het schema bekend en heb ik de rackets van Thiemo naar de bespanner gebracht. The bespanners staan in de Pacific tent. Zoals jullie dus zien zijn de bespanners dus bij elk toernooi van een ander merk (Op Roland garros werd het verzorgd door Tecnifibre) dus is het van belang dat de spelers exact de juiste gewichten doorgeven.

Straks moet Thiemo aantreden tegen Lleyton Hewitt op het Centre Court. Thiemo zit goed in z’n vel en heeft veel vertrouwen dus we gaan er vol goede moet tegenaan!

Tot morgen,
Mats

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: