Skip to content

Roland Garros – 1 juni

2 juni 2010

De ochtend begon vroeg met een wandeling over de Chams Elysee richting het hotel van Sven Groeneveld en Mats Merkel. Sven heeft ons uitgenodigd bij hem te komen ontbijten alvorens we met een auto van het toernooi naar het park worden gebracht.

De Peugeot zet ons na een ritje van amper 10 minuten om 8.45 af onder het stadion Suzanne Lenglen. De eerste stop op het nog stille park is de ‘skybox’ van Adidas. Deze lounge onder het dak van het Centre court dient als hangplek voor de relaties van het Duitse sportmerk.

De werkdag is nu echt begonnen, want er staat een training op het programma met Esther Vergeer en Maikel Scheffers. Er werd fanatiek en geconcentreerd getraind, totdat we een gezang en gestamp vanuit de verte hoorde opdoemen. Het waren de honderden ballenjongens en meisjes die als een kudde al zingend aan hun warming up waren begonnen!

Na de training van onze rollende landgenoten was het tijd voor de warming up van sterspeelster Caroline Wozniacki. Haar kwartfinale stond voor 14.00 uur op het speelschema. De warming up met Mats ging goed, maar in de wedstrijd werd ze totaal overspeeld door haar tegenstandster. Dit betekende voor Sven de uitschakeling van de laatste speler uit het Adidas team.

Op naar de loting voor het rolstoeltoernooi. Maar voordat we ons daar melden eerst even stiekem een foto maken in de kleedkamer en de rackets van Maikel naar de bespanner brengen.

De loting voor Maikel heeft niet heel gunstig uitgepakt. Het lot heeft hem wederom aan de beste speler van de wereld gekoppeld. Maar wij hebben veel vertrouwen in Maikel dat hij voor een verassing kan gaan zorgen.

We zien op het Centre court Söderling met veel kracht en precisie winnen van Federer. Onze held red het niet… Afwachten wat Maikel kan tegen die andere nummer 1. Aan onze aanmoedigingen zal het zeker niet liggen…

A bientot!

Advertenties
One Comment leave one →
  1. Bas permalink
    4 juni 2010 08:58

    Jammer, we hebben nog geprobeerd om Maikel erdoorheen te slepen met onze aanmoedigingen, maar het heeft niet zo mogen zijn.. Wel goed geknokt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: