Skip to content

Roland Garros – Dag 9

2 juni 2010

Deze column gaat over maandag (helaas kon ik het niet eerder plaatsen)

Ik ben alweer een aantal uurtjes bezig vandaag dus alles lijkt alweer erg ver weg.

Van 8.00 tot 9.00 uur hadden we een training staan met Esther vergeer. Ik heb zelf met haar getraind wat erg fijn was. Mooi compliment was ook dat Esther als enige rolstoeltennisser op het park van Roland garros mocht trainen!

Om 10.00 uur hadden we 1,5 uur training staan met Ayumi. Deze training hebben we gehouden op kunstgras (!), omdat Ayumi zich alweer op gras aan het voorbereiden is. De omschakeling van gravel naar gras is op meerdere vlakken erg lastig. Mentaal is het omschakelen maar ook zeker fysiek, omdat je veel meer naar de bal toe moet vanwege de lage stuiter.

Na de training moesten we door naar de wedstrijd van Maria (Kirilenko) die moest dubbelen tegen de Williams zussen. Helaas verloor zij deze partij.

We hebben met Caroline getraind van 13.00 tot 14.00 uur. Eigenlijk hadden we dit gepland om 12.00 uur maar omdat Verdasco graag om die tijd met Mats wilde trainen hebben we dit omgezet. Een dik compliment naar Caroline. Zij stond in de kwartfinale maar past zich gewoon aan, aan ons schema.

Van 14.00 tot 15.00 uur heb ik even rustig kunnen lunchen en me af kunnen zonderen. Daarna had ik gesprekken met het management van een jonge Braziliaanse jongen (Tiago Fernandes) die de Australian open won bij de junioren. Hij wil zich graag voorbereiden in Nederland op Rosmalen.

Om 16.00 uur hadden we weer een training gepland met Esther. Dit keer met ook Maikel (Scheffers) erbij die ook was aangekomen. Na de training was er zelfs een camera ploeg van Al Jazeera voor een interview.

Om 17.00 uur kwam Maria ook nog even met haar dubbelpartner A. Radwanska om een half uurtje te trainen.

Daarna was het tijd om naar de wedstrijd te gaan van Hantuchova tegen Jankovic. Tot 4-4 in de eerste set was het een goede wedstrijd van Daniela. Op dat moment kreeg ze een tijdswaarschuwing en was ze haar concentratie kwijt. Mede daardoor verloor ze uiteindelijk vrij kansloos. Ze beaamde dit direct na de wedstrijd en baalde behoorlijk dat haar dit was overkomen.

Na de wedstrijd moesten we het schema voor de volgende dag weer in elkaar gaan draaien. Hier hebben we Erwin (TennisDirect) en Steffan (tennisjournaal) ook ontmoet en hebben we de planning voor de volgende dag door genomen, omdat ze ons een dagje gaan volgen.

Onderweg naar het hotel zijn we de auto ‘uit gesprongen’ om bij een goed Libanees restaurant een heerlijk hapje te gaan eten. Uiteindelijk was het om 22.00 uur een keer heerlijk om op tijd naar bed te kunnen!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: