Skip to content

Gearriveerd op Roland Garros

1 juni 2010

Vandaag ben ik na een vlotte autorit samen met de hoofdredacteur van het Tennisjournaal in de middag aangekomen in de Franse hoofdstad Parijs.

De coachpassen die Maikel Scheffers had geregeld lagen al te wachten bij de ingang. Pas om de nek en meteen als een ervaren coach richting baan 4 die in de schaduw van het immense stadion Philip Chatrier ligt.

Maikel trainde daar onder het toeziend oog van Sven Groeneveld met Esther Vergeer. Officieel mochten de rolstoelers vandaag nog niet op het park trainen, maar voor de nummer een van de wereld wil de organisatie wel een oogje dicht knijpen.

Na het bekijken van de training bijgepraat met de succescoach van Thiemo de Bakker, Mats Merkel.

Midden in al het geweld van de spelers in het jeugdtoernooi liepen we Chris Vermeeren tegen het lijf. Onze landgenoot heeft zijn sporen verdiend als hoofdscout van Nike.

In het spelersrestaurant eindigt deze eerste avond met een etentje met Maikel en Chris. Erg leuk om een pastaatje te eten terwijl de spelers met gigantische tassen een plaatsje naast of achter ons proberen te veroveren.

Morgenochtend ontbijten in het hotel van Sven en dan met de toernooiauto naar het park. Wat er verder gaat gebeuren lezen jullie morgen.

A bientot!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: