Skip to content

Roland Garros – Dag 7

30 mei 2010

Zoals eerder al vermeld hadden wij een training met de nummer 1 van de wereld bij de jeugd. Haar naam is Monica Puig en komt uit Porto Rico. Adidas probeert ons er altijd bij te betrekken als ze een meisje gescout hebben zodat wij kunnen helpen bij het inschatten van de kwaliteiten en potentie.

Om 9.30 begonnen we met een training met Morita. Zij heeft getraind op een kunstgras baan, op een club naast Roland Garros. Omdat zij helaas al is uitgeschakeld is zij alweer bezig met de voorbereiding op gras!

Na de training moest ik gelijk door om met zowel Maria als Caroline, omdat ze beide moesten dubbelen. De dubbel van Caroline, samen met Daniela Hantuchova is uiteindelijk niet gespeeld. Daniela heeft last van haar enkel en omdat ze een mooie (twee sets) overwinning behaalde op Wickmayer wilde ze geen risico nemen.

Esther Vergeer is gisteren ook aangekomen. Zij arriveerde rond 16.00 uur in Parijs. We hebben haar direct een training van vier (!!!) uur gegeven op Racing Club D’Paris om haar direct voor te bereiden op haar Roland Garros. Haar toernooi start woensdag waar zij met de acht beste van de wereld zal strijden om de titel!

Na de training met esther zijn we weer terug gegaan naar het park van Roland Garros om het schema van vandaag te maken.

We waren zowaar iets vroeger in ons hotel dus besloten we onze was te doen. Ook dat moet natuurlijk gebeuren. Gelukkig verblijven we altijd in een hotel die daar goede faciliteiten voor hebben. We moesten hier even wachten, want er waren er nog twee voor ons; Gisella Dulko en Andy Murray!!
Omdat laatst genoemde ineens besloot te gaan eten hebben we de was van Andy ook maar meteen gedaan. We hebben ons rot gelachen en ons prima vermaakt dus vonden we het eigenlijk wel een goed doel om de was te doen voor onze nieuwe Adidas aanwinst!!

Vandaag heeft Caroline (Wozniacki) gewonnen en Maria (Kirilenko) helaas verloren maar daarover later meer!

Time is running out, but the spirit is high!!
Sven.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: