Skip to content

Roland Garros – Dag 5

28 mei 2010

Regen, Regen en nog eens Regen! Dat was kort samengevat de dag van gister.

De dag begon gisteren met een gesprek met Sorana. De bespreking ging over de komende periode.

Eigenlijk heeft de rest van de dag bestaan uit wachten en hangen op de club totdat we elke keer weer iets konden doen.

We hadden verschillende trainingen gepland staan waarvan een met Caroline Wozniacki. We hadden haar training gepland op een baan van een andere club. Een club vlakbij het park van Roland garros. Achteraf hadden we hiermee erg veel geluk, want de banen waren daar gewoon bespeelbaar. Uiteindelijk hebben we van 12:30 to 1:15 kunnen trainen (met wat mot regen). Uiteindelijk moesten we stoppen en zijn we op het clubje (Annex) blijven eten!

Op de club was het erg gezellig en waren er ook wat Nederlanders. Zij komen al zeven jaar naar Roland garros en wisten van het kleine clubje af. De mannen (uit de regio Breda) hadden zelf een kistje tomaten meegenomen voor de kok!

Het voordeel van het werken voor Adidas is (onder andere) dat ze op kleding gebied zo ongeveer alles hebben. Dus ook regenjassen! Zo kwamen we droog over van de club naar het park van Roland garros.

Toen het even droog was zijn we direct de baan op gegaan met Maria Kirilenko die lekker een dagje vrij had. Helaas was het na 20 minuten weer over toen de regen weer met bakken uit de lucht kwam. Uiteindelijk hebben we nog wat gezien van de wedstrijd van Murray tegen Chela. Murray won deze in vier sets. Net op tijd voordat het donker werd.

Toen begon de drukte van de dag. Het boeken en plannen van de banen voor vandaag. We hebben vandaag een verschrikkelijk druk programma, omdat Verdasco, Gonzalez, Kirilenko, Wozniacki, Hantuchova en de Bakker allemaal moeten spelen.

We kregen rond 20.45 uur te horen dat we binnen een kwartier het programma zouden krijgen. Dat werd uiteindelijk 22.00 uur!! Je kunt je voorstellen dat we niet de enige zijn en het dus behoorlijk vol stond met spelers en coaches aan de balie.

We hebben om 23.00 uur gelukkig nog wat kunnen eten op de Champs-Élysées.
Om 7.00 uur vanochtend stond ik weer naast mijn bed om zo de dag der drukte weer in te duiken.

We gaan een mooie dag beleven vandaag!
Sven

Advertenties
One Comment leave one →
 1. Jan Frijters permalink
  28 mei 2010 18:00

  Hoi Sven en Mats.

  Wij willen jullie graag van harte bedanken voor de spontane ontmoeting gisteren op het trainningscomplex.
  Het was voor ons echt genieten om eens te horen van een van de beste trainers !! ter wereld hoe het allemaal in het toptennis werkt.
  Fantastisch hoe u de tijd voor ons nam en er een heel leuk gesprek tot stand kwam.
  Ook een groot compliment voor de spontaniteit van Caroline, fantstisch zo onbevangen en wij zijn heel trots om met haar op de foto te mogen staan !!
  Sven en Mats tussen de buien hebben we nog wat tennis gezien en om 21.30 uur hebben we besloten om naar huis te gaan en we waren om 2.30 uur in Dorst.
  Namens mij en de tennismaten wil ik u en uw Adidas team héél veel succes wensen in Roland Garros en natuurlijk ook voor de komende toernooien !!
  Wij hopen jullie in 2011 weer te mogen ontmoeten ophet trainingscomplex en dan heeft de kok pech omdat we dan een kistje aardbeien voor jullie meebrengen.

  Doe Mats de groeten van ons !

  Met vriendelijke groeten uit Dorst;

  Jan, Joop, John en René.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: