Skip to content

Roland Garros – Dag 4

27 mei 2010

De dagen zijn nu zo hectisch dat ik op dit moment even het overzicht qua dagen kwijt ben. Door alle regen die er valt wordt het er niet minder hectisch op. Gelukkig heb ik dit blog als houvast! Goed, hierbij dus het verslag van gisteren, speeldag nummer 4.

Gisteren was het echt flink doorgaan. Maria Kirilenko, Caroline Wozniacki en onze landgenoot Thiemo de Bakker moesten een wedstrijd spelen en met Morita Ayumi en Daniela Hantuchova hadden we een training gepland staan.

Omdat we op dit moment met zoveel spelers tegelijk werken is het lastig te coördineren. Zeker als spelers op hetzelfde moment moeten trainen, spelen en/of de warming up moeten doen. Zo een geval hadden we gisteren. Op het moment dat Thiemo al begonnen was aan zijn wedstrijd moeten we met Caroline de warming up doen. Dit zijn voor ons de moeilijke stukken van ons werk.

Uiteindelijk is alles weer op z’n pootjes terecht gekomen met drie mooie overwinningen en kwamen we wederom moe maar voldaan om 22.00 uur aan in ons hotel.

Vandaag weer een volle dag voor de boeg al is het vooruitzicht niet best met alle regen die voorspeld is.

Morgen meld ik mij weer.
Sven.

O ja, bij TennisDirect kun je je eigen naam op je tennistas laten zetten. Dat kunnen wij ook moeten ze bij Yonex gedacht hebben!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: