Skip to content

Roland Garros – Dag 1

24 mei 2010

Gisteren zijn we al vroeg begonnen, omdat Sorana al vroeg  tegen Svetlana Kuznetsova op het Centre Court moest beginnen. De ochtend zat dus vol met trainingen en warming ups. Van 8.45 tot 9.15 uur met Sorana op het centre court, daarna even heel kort met Caroline om vervolgens alweer om 10.15 uur met Kirilenko te beginnen met haar warming up voor de wedstrijd.

Om elf uur moest Sorana beginnen tegen Kuznetsova. Ze begon heel erg sterk met 3 games op rij winst maar helaas won Kuznetsova daarna 6 (!) games op rij. Uiteindelijk verloor ze teleurstellend met 6-3 6-1, want er had zeker meer in gezeten!

Na de wedstrijd ben ik gelijk door gegaan naar de wedstrijd van Thiemo die net de 2e set verloor. Uiteindelijk won hij de wedstrijd in vier sets om zo voor het eerst in zijn carrière de tweede ronde van een Grand Slam te bereiken. Mats was, door de goede begeleiding van Thiemo de laatste tijd, erg in trek bij de Nederlandse pers.

Na de wedstrijd van Thiemo was het de beurt aan Maria (Kirilenko) die moest aantreden voor haar wedstrijd tegen de Kroatische Karolina Sprem. Zij wist deze boeiende wedstrijd met 7-6 6-4 naar zich toe te trekken.

Al met al heb ik van 11.00 tot 16.20 uur heerlijk in de zon genoten van 6 sets tennis, verdeeld over drie wedstrijden. Om 17.00 uur kwam het schema voor vandaag uit. Dan begint opnieuw het gekkenhuis om de planning van de volgende dag te gaan regelen.

Om 17.30 uur heb ik nog een bespreking gehad met de Adidas Sport Marketing afdeling over de aankomende trainingsperiodes in Las Vegas.

Om 18.30 uur hadden we nog een laatste training staan met Ayumi, want alleen om die tijd kun je een binnenbaan krijgen om ze de drukte van Roland Garros een beetje te ontlopen. Uiteindelijk liepen we gisterenavond om 21.00 uur ons hotel in. Moe maar voldaan.

Vandaag gaan we er weer volle bak tegenaan!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: