Skip to content

Madrid – Dag 4

11 mei 2010

Dag nummer 4! Regen was een vervelende factor vandaag.  Gelukkig niet voor de “Caja Magica”! Op 3 banen kon er verder gespeeld worden vanwege de eerder genoemde schuifdaken.

Helaas verloor Maria Kirilenko Kansloos tegen Radwanska. Gelukkig kon Maria het goed relativeren, zo bleek uit een sms die ik van haar kreeg: “Thank you Sven for your message! Yes not my day. But in Russia we have “winner day” 9th of May, when Russia beat Germany in war,=)”

Direct na de wedstrijd moesten Mats en ik door naar een training met Caroline Wozniacki op een andere club in Madrid. Gelukkig was het overdekt en konden we anderhalf uur trainen!

Na die training stond Sorana Cirstea alweer op ons te wachten op de club(ze won trouwens de dubbels met medina in estoril)! Ze heeft nu een nieuwe coach (Antonio von Grichen, voormalig coach van Azarenka). Hij heeft al een hoop goed werk met haar verricht. Helaas kan hij er de komende weken niet bij zijn dus zal Sorana weer door ons Adidas Player Development team worden opgevangen!

Vandaag spelen Sorana and Caroline beide een enkel wedstrijd dus zijn we al weer vroeg op het park. Daarnaast speelt Maria vandaag in de dubbel en traint Ayumi Morita.

Hopelijk blijft het droog maar met de 3 banen in de Caja Magica hebben we zeker een tennisdag!

Tot snel
Sven

adidas schoenen

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: